Måndag till torsdag:
7.50-17.00 (lunch 12-13), varannan onsdag 7.30-16.00
Fredag:
7.50-14.00

PIK Tandhälsa AB
Kirunagatan 34
162 68 Vällingby

Telefonnr:
08-760 60 03

Vi finns på Facebook

Om Oss


Praktiken är en gammal majonnäsfabrik som byggdes om till en tandvårdsklinik 2009. Det gör att vi har lokaler som är precis som vi vill ha dem, där vi känner stor arbetsglädje och våra patienter trivs.

Du är varmt välkommen till oss som patient, vi som arbetar här har lång erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid förebyggande tandvård och kan hjälpa dig med all slags behandling inom allmäntandvård med tonvikt på kvalitet och estetik.

Vid behov har vi ett nätverk av duktiga specialister att remittera till. Naturligtvis använder vi oss av ett bra kvalitetssäkringsystem speciellt framtaget för tandvårdenHur arbetar vi på PIK Tandhälsa?


Vår målsättning är att genom ett lugnt och trevligt bemötande hjälpa våra patienter att känna sig trygga och omhändertagna, på så vis kan se till att ge våra patienter rätt förutsättningar för att nå toppen av sin tandhälsa!

Vi fäster stor vikt vid att låta behandlingar få ta den tid som behövs. Samtliga behandlare väljer själva hur långa tider som ska bokas, då vi inte vill att man som patient upplever stress eller att vård sker enligt löpandebandprincip. Om inga särskilda skäl föreligger kallas man alltid tillbaka till samma behandlare.
Vi håller oss ständigt uppdaterade genom kontinuerlig vidareutbildning för alla i teamet.

Samtliga medarbetare på kliniken lång erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda, fokus är att alla patienter ska känna delaktiga i den vård som ges. Vi ser alltid till att ta oss tid för att lyssna på varje patients önskemål och förväntningar.


GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi värnar om våra patienters integritet, vilket bland annat innebär att vi inte behandlar fler uppgifter om dig än vad som är nödvändigt. Vi hanterar våra patienters personuppgifter i enlighet medDataskyddsförordningen och Patientdatalagen.

 

Sumeet Bhangra

Leg tandläkare

Läs mer om Sumeet här

Pia Dahlin

Leg tandläkare

Ramona Gandhi

Leg tandhygienist

Anette Östling

Leg tandhygienist

Jenny Borg

Leg tandhygienist

Madelen Gigel

Tandsköterska

Wardeh Rhawi

Leg tandläkare

Börjar 15/8-22

Läs mer om Wardeh här

Ulrika Sigurd

Tandsköterska

Börjar 15/8-22